Yritys

YRITYS ETIIKKA

Manyone on perustettu tuottamaan kotimaisia liikuntavalmennus ja hyvinvointipalveluita.
Hyvinvointi ja valmennuspalvelut on kehitetty nostamaan yksi ihminen joukon keskelle koska palvelunsaajan pitää tulla kuulluksi.

Manyone haluaa vaikuttaa suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointiin monellakin tapaa ja siksi olemme halunneet palvelu konseptissamme huomioida tuotteen kehittämisen monesta näkökulmasta. Suosimalla kotimaisia yhteistyökumppaneita nyt ja jatkossa, sekä kehittämällä tuotteita itse, voimme sanoa pyrkimyksemme olevan kotimaan tuotantoa tukeva. Halu päättää kotimaisuuden puolesta on vahvana ja se luo vakaan suunnan eteenpäin menemiseen myös yritystä kehitettäessä.

Panostamme erityisesti ryhmänohjaus sekä yksilövalmennus työhön ja keskitymme näin ollen täysillä tuotteistamaan ja kehittämään juuri tätä palvelun alaa.
Kuluttaja kokee sen laadussa ja palvelun helppoutena, samoin kun itse palvelun tuottaja.

HYVINVOINTI ON MONEN TEKIJÄN TULOS

Manyone on erikoistunut yksilölliseen liikuntavalmennukseen. Asiakkaan tavoitteet selvitetään ja harjoittelu optimoidaan henkilökohtaisesti jokaisen kohdalla toimivaksi kokonaisuudeksi. Manyone haluaa asettaa unelmillesi selkeän tavoitteen ja kehittää toimivat työkalut tavoitteen saavuttamiseksi. Pystyäkseen valmentamaan laadukkaasti yksilöä valmennusryhmän sisällä, Manyone kehitti oman valmennustyökalun. Pitkän suunnittelutyön tuloksena yrityksen konsepti rakentui ja Goprofile kehitettiin. Goprofilen kautta valmennettavan ja valmentajan informaatio kulkee sujuvasti.

Henkilöstö

Miikka Osmo

Miikka Osmo

Yrityksen perustaja ja päävalmentaja
Liikunnanohjaaja AMK/ Ammattivalmentaja
Valmennus ja yritykset

 

Piia Tuomi-Osmo

Pääohjaaja
Liikunnanohjaaja AMK/ Kuntoutus
Ryhmäohjaus, painonhallinta ja yritykset