Uinti

 

Vapaauintikurssit, ARO

Manyone ohjaa vuosittain vapaauintikursseja. ARO nimeä kantavat vapaauintkurssit on suunnattu kaiken tasoisille uimareille. Uimareille, jotka haluavat kehittää omaa uintia eteenpäin, kohti taloudellisempaa ja tarkempaa uinnin toteuttamista. Uintia, missä tavoitteet ovat tehty erityisen selväksi, uinnin tekniset osa-alueet palasteltu helpoiksi ymmärtää ja niiden looginen etenemä ja yhteys löytyy kerta toisensa jälkeen ympärivuotisesti pyörivillä kursseilla. Näin kaikentasoiset uimarit ovat hyötyneet ohjauksesta. Kehittyneen uinnin koordinaation myötä, sekä ymmäryksestä mitä uinnissa pitää tavoitella ja mitkä asiat uintiasentooni vaikuttavat. Näitä kursseja pyörii valmiiksi asetetuissa ajankohdissa, sekä yksityisinä firmoille, kaveri porukoille ym. Kesäisin sovellettuna myös avovesiin.

ARO on ASENTO RYTMI OTE

Uinnin valmennusryhmä

Manyone valmentaa myös uintiryhmää. Tämän ryhmän harjoituksellinen sisältö on uinnin kausisuunnitelman seuraaminen, yhdessä ryhmäläisten taitotasoon sovellettuna. Tekninen taitotason kehittäminen on yhtä isossa roolissa kuin vapaauintikursseilla. Sisältönä viikottainen yhteisharjoitus, sekä muut ohjelmoidut uintiharjoitukset.

Yksilöohjaus

Tavoitteet ja ohjaus pohjautuu uimarin taitotasoon. Aina tekninen tavoite edellä. Pitkään jatkuvana myös uintikuntoa tavoitteleva valmennus. Uinnin yksilöohjaus on mahdollista sovittaessa.