Triatlon

Triathlon-ryhmissä saat asiantuntevaa ja suureen kokemukseen ja valmennustaitoon pohjautuvaa laadukasta valmennusta. Valittavana on kahdenlaista polkua. Henkilökohtainen ja perusteellinen valmennus, missä valmentaja rakentaa pitkän ajanjakson aikana kehityksen kulkua. Kun taas triathlonkoulu on väljempi ja kevyempi tavoitteiltaan. Triathlonkoulu ryhmässä teet lajin ensiaskeleen ja saat huipun monipuolisen harrastuksen, sekä  uusia kokemuksia. Kuten avovesiuinti kesäisellä järvellä, lämpimällä nautinto kelillä. Manyone valmennuksessa voit olla varma ettei uimataidottomuus jää ikuiseksi esteeksi.

Triathlon valmennuksen tueksi saat tietoa harjoittelun vaikutuksista elimistöön. Lajitieto, harjoittelu ja kilpailuun valmistautuminen tulevat tutuksi. Harjoittelun sisällön oivaltaminen motivoi tavoitteellista triathlonistia.

Oma triathlon valmentaja

Henkilökohtaisen harjoitusohjelman perusteella treenataan triathlonin puolimatkojen ja täydenmatkan kilpailuja kohden. Tämä on hyvä valinta jos olet jo ennen harjoitellut kestävyysliikuntaa lajista riippumatta. Tähän ryhmään osallistuvat urheilijat harjoittelevat kaikki yksilöllisen valmennus-suunnitelman pohjalta. Ryhmän yhteisharjoituskerta on aina lauantaisin klo 10-13. Uintipaikkan toimii ylöjärven uimahallin radat. Lisänä yhteisharjoituksille on paljon ylimääräisiä tempauksia, leirejä, yhteisiä kisamatkoja ym.

Triathlonkoulu

Osallistu Manyone ryhmävalmennukseen. Triathlonkoulun ohjelmarunko muodostuu kestävyysharjoittelun kulmakivien ympärille. Peruskunto, vauhtikestävyysharjoittelu, lajitekniikat ja taloudellinen suorituskyky, kovat vedot, voimaharjoittelu ja lihaskestävyys, hermostoon tähtäävä harjoittelu ja lihashuolto. Myös ravinnon merkitys korostuu.
Triathlonkoulun sisältö on kattava ja se kehittää triathlonistia kaikissa lajeissa. Ohjelmarungon kausittaiset kehityskohteet muuttuvat kauden edetessä ja harjoittelun kokonaisuus etenee kuin itsestään. Näppärä Goprofile jakaa treeniohjelmasi valmentajan tekemänä vaikka suoraan mobiilisi näytölle. Mobiilissa voit nautiskella ja katsella videoitasi mm. uinnista ja juoksusta.

  • kerran viikossa ohjatut Manyone Triathlonkoulu treenit: laaja sisältö.  Keskiviikkoisin klo 18-20.30, uintipaikka ylöjärven uimahallin radat.
  • valmennusohjelman näet Goprofilesta, sisältäen kaiken harjoittelun (mm. uinti, pyörä, juoksu, voima, venyttely ym.)
  • erittäin paljon yksilöllistä palautetta tekniseen oppimiseen liittyen. Mm. uinninohjaus.
  • luentoaiheita: harjoittelun perusteet ja kausisuunnitelma, ravintotietous ja kilpailun aikainen energiansaanti, menttaali harjoitukset!