Palvelut

Yksilöinti

Alkuhaastattelun, tavoitteiden ja lähtötilanteen selvityksen jälkeen luomme sinulle profiilin ja yksilöidyt tunnukset Goprofileen, jota kautta seuraamme edistystäsi. Kokonaisuudessa sinua ajatellaan jo ensi metreillä; sinulle laaditaan henkilökohtainen valmennus suunnitelma sinun tarpeisiin sopivaksi. Valmennus kietoutuu arkesi ympärille vaatimatta sinulta liikoja. Harjoittelu on laadukasta ja kehittävää pitäen motivaatiota yllä. Liikunnan ilo, kuntotason kehitys ja arki kulkevat käsitysten. Siksi ryhmissämme on käytössä muutoksiin reagoiva valmennuksen seurantaväline. Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi jäsenet pääsevät tavoitteesta riippumatta kokemaan myös innostavan ryhmähengen viikottaisissa yhteisharjoituksissa.

Harjoitussuunnitelma

Huippu-urheilija ja kuntoliikkuja kohtaavat samat haasteet harjoittelussaan. Tavoitteesta tai kuntotasosta riippumatta harjoittelussa on kyse optimoinnista. Kuntotason nosto vaatii tietotaitoa harjoittelun oikea-aikaisuudesta ja kuormituksesta sen sisällä. Sinulle tehdään vuosisuunnitelma, joka sisältää harjoittelun kausittaiset painopisteet ja pääsisällön. Vuosi- ja kausisuunnitelma ovat perusta järkevään ja kestävään kehitykseen harjoittelussa. Tämä luo pohjan kuukausittain tehtävälle viikkorytmitykselle ja itse päivittäiselle valmennustyölle. Saat kuukausittain oman viikko-ohjelmasi.

Oli kyse kävelijästä, juoksijasta tai ennätysten rikkojasta, huippuvalmennus muodostuu aina kokonaisuudesta.

Triathlon- ryhmät

Onko unelmasi osallistua triathlon-kilpailuun? Haluatko hyvään kuntoon Manyonen valmennuksessa? Triathlon-ryhmissä saat kaiken kattavaa laadukasta valmennusta ja valittavana on kahdenlaista ryhmää, Full Manyone ja Triathlonkoulut.

Triathlon valmennuksen tueksi saat tietoa harjoittelun vaikutuksista elimistöön. Lajitieto, harjoittelu ja kilpailuun valmistautuminen tulevat tutuksi. Harjoittelun sisällön oivaltaminen motivoi tavoitteellista triathlonistia ja voidaan keskittyä nautiskelemaan lajihurmoksesta. Yksilöity valmennussuunnitelma antaa vapauden osallistua mihin tahansa ryhmään sinun tavoitteiden pohjalta. Triathlonkoulussa mukana treenaava voi halutessaan ryhtyä yksilövalmennettavaksi triathlonkoulun sisällä.

Full Manyone

Full Manyone ryhmässä treenataan triathlonin puolimatkojen ja täydenmatkan kilpailuja kohden. Full Manyone ryhmä on hyvä valinta jos olet jo ennen harjoitellut kestävyysliikuntaa lajista riippumatta. Tähän ryhmään osallistuvat urheilijat harjoittelevat kaikki yksilöllisen valmennus-suunnitelman pohjalta.
Urheilijat ovat asettaneet tavoitteekseen mm. Tahko 2017 täysmatka, Ironman- kilpailut, Finntriathlon Joroinen ym.
Lue sisällöstä alta.

Triathlonkoulut Rajamäki ja Ylöjärvi

Osallistu Manyone ryhmävalmennukseen tai nosta halutessasi itsesi ykilövalmennus tasolle! Triathlonkoulun ohjelmarunko muodostuu kestävyysharjoittelun kulmakivien ympärille. Peruskunto, vauhtikestävyysharjoittelu, lajitekniikat ja taloudellinen suorituskyky, kovat vedot, voimaharjoittelu ja lihaskestävyys, hermostoon tähtäävä harjoittelu ja lihashuolto. Myös ravinnon merkitys korostuu.
Triathlonkoulun sisältö on kattava ja se kehittää triathlonistia kaikissa lajeissa. Ohjelmarungon kausittaiset kehityskohteet muuttuvat kauden edetessä ja harjoittelun kokonaisuus etenee kuin itsestään.
Valmentaja seuraa toteutunutta treeniä jatkuvasti Goprofile valmennusjärjestelmän avulla. Näppärä Goprofile jakaa treeniohjelmasi valmentajan tekemänä vaikka suoraan mobiilisi näytölle. Mobiilissa voit nautiskella ja katsella videoitasi mm. uinnista ja juoksusta.

 • kerran viikossa ohjatut Manyone Triathlonkoulu treenit: laaja sisältö
 • valmennusohjelman näet Goprofilesta, sisältäen kaiken harjoittelun(mm. uinti, pyörä, juoksu, voima, venyttely ym.)
 • yksilöllistä palautetta mm. uinti ( videointi)
 • jatkuva treenin toteutuksen seuranta valmentajan toimesta (Goprofile)
 • luentoaiheita: harjoittelun perusteet ja kausisuunnitelma, ravintotietous ja kilpailun aikainen energiansaanti, menttaali harjoitukset!
 • viestintä ja muu yhteydenpito -> Goprofile

Syksyllä 2016 triathlonkoulun starttiin on sisällytetty heti alkuun uintikurssi! ARO-uintitekniikkakurssi uidaan ensimmäisellä viidellä harjoitus kerralla!
Erittäin tuloksellinen kurssi on mahdollista nyt suoraan triathlonkoulun sisällä. Se on paras tapa triathlonkoululaiselle vahvistaa omaa uintia. Saada aloitukseen varmuus ja uinnille oikea suunta! Harjoittelu ARO-kurssilla on todella matala intensiteetiltään ja se sopii täysin aloittavalle sekä jo kokeneemmallekin uimarille yhtäaikaa!
Yksi harjoituskausi on pitkä ajanjakso. Oikein suunniteltu kehityspolku uinnissa takaa pitkät liut kesän 2017 triathlon haasteisiin! Tule mukaan nyt ja ihmety itsekin!

Palvelupaketin hinta 99€/kk sisältää tämän kaiken!
Ilmoittaudu ryhmään info@manyone.fi / 0407405421, tarkempaa kuvailua palveluista saat ottamalla yhteyttä.
Valmentaja Miikka Osmo.
( Ryhmän mukana yksilöllinen valmennusohjelma, hinta 140€/kk)

Run Manyone -ryhmät

Syyskuussa 2016 starttaa Run Manyone marathon koulut. Run Manyone marathon koulu tähtää kaudella 2017 juostaville puoli- ja koko marathoneille. Run Manyone juoksuryhmässä tavataan kerran viikossa valmentajan johdolla harjoittelemaan kauden mittaan harjoitusohjelmaa tukevia treenejä. Erilaiset juoksuharjoitteet ovat ryhmätreenien pääosassa. Juoksuvedot, vauhdinjako, pitkät lenkit, rasvalenkit, vauhtilenkit, herkistävät lenkit, peruslenkit, mutta myös lihashuolto, juoksutekniikkaa ja tekniikan videointi yksilöllisesti. Lisäksi ravintotietoutta luennolla ym.

Run Manyone kausisuunnitelman kanssa etenet viisaasti kohti koitosta. Ohjelma rakentuu nousujohteisena kohti kesää 2017. Marathonilla jalan pitää kestää! Treenistä pitää nauttia. Samalla on palkitsevaa tietää tekevänsä oikein valmennusohjelmaan pohjautuen. Ryhmässä on helppo motivoitua, suorittaa harjoitteita ja saada vertaistukea!

Tule mukaan Run Manyone ryhmävalmennukseen tai halutessasi nosta itsesi ykilövalmennus tasolle ja koe lentävä lähtö!

 • kerran viikossa Run Manyone treenit: laaja sisältö
 • valmennusohjelman näet Goprofilesta, sisältäen juoksuharjoittelun kokonaisuuden (mm. juoksu, voima, venyttely)
 • yksilöllistä palautetta mm. juoksutekniikasta ( videointi)
 • jatkuva treenin toteutuksen seuranta valmentajan toimesta (Goprofile)
 • luentoaiheita: harjoittelun perusteet ja kausisuunnitelma, ravintotietous ja kilpailun aikainen enrgiansaanti, menttaali harjoitukset!
 • viestintä ja muu yhteydenpito -> Goprofile

Palvelupaketin hinta 70€/kk sisältää tämän kaiken!
Ilmoittaudu Helsingin ja Tampereen ryhmiin. info@manyone.fi / 0407405421, tarkempaa kuvailua palveluista saat ottamalla yhteyttä.

Valmentaja Miikka Osmo.
( Ryhmän mukana yksilöllinen valmennusohjelma, hinta 140€/kk)

Painonhallintaryhmät

Lisätietoa tulossa pian.

Ryhmät yrityksille

Yritysasiakkaille valmennusohjelmat tehdään henkilöstön hyvinvointia ajatellen. Työyhteisön fyysisen suorituskyvyn parantumisen myötä organisaation tehokkuus ja työmotivaatio parantuvat. Optimoitu ja yksilöllinen valmennussuunnitelma auttaa yritysasiakasta tasapainoilemaan työn, arjen ja harjoittelun kanssa. Organisaation muutos- ja kehityspaineet otetaan huomioon valmennuksen aikana. Manyonen valmennus tukee samalla tiimityötä ja avointa ryhmäkulttuuria. Siksi yksilöity ryhmävalmennus on loistava vaihtoehto työyhteisölle!